J.D. uw loodgieter in Turnhout en omstreken!

return of the J.D.

J.D. heating & zn. is een jong en dynamisch loodgietersbedrijf met een specialisatie in centrale verwarming op. 

De meeste loodgieter firma’s hebben geen tijd meer voor depannage en onderhoud. Wij richten ons op een kwaliteitsvolle en persoonlijke service voor al onze klanten.  

Grote bedrijven die zich enkel richten op “goedkoop” onderhoud zijn minder grondig en onpersoonlijk. Vanuit die gedachte heb ik een bedrijf opgericht dat zich toespitst op centrale verwarming met een flexibele dienstverlening. 

 

Mijn naam is Jasper Druyts, 34 jaar en gediplomeerd loodgieter en gastechnicus. Mijn huis staat in Turnhout, ik heb twee lieve kinderen, een vrouw en een hond. 

Lang geleden ben ik afgestudeerd aan de KUL, maar al gauw besefte ik dat ik toch echt iets met mijn twee handen wilde doen. Ik kreeg de kans om in de leer te gaan als loodgieter bij Danny Mermans bvba en tot op de dag van vandaag werk ik nog met hem samen. Top kerel die me de kneepjes van het vak leerde en me de kans gaf mezelf om te scholen tot gastechnicus. Ik heb hiervoor de nodige certificaten behaald bij CERGA en LNE.

 

Bij J.D. HEATING & ZN. zijn we gespecialiseerd in het ONDERHOUD, REPARATIE, DEPANNAGE en plaatsen van GASKETELS. Kortom alles wat te maken heeft met centrale verwarming op gas. 

Wij richten ons voornamelijk op regionale klanten zodat we een goede en snelle service kunnen bieden. Iedereen is welkom! Ook onderhoud of depannage van verwarmingsketels die we niet zelf hebben geplaatst. 

Tot gauw en ALWAYS KEEP THE FIRE BURNING!

J.D.

Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK