keuring verwarmingsketel of onderhoud ketel ?

Vaak bestaat er een misverstand over de keuring van de centrale verwarming en het onderhoud ervan. Een keuring moet in normale omstandigheden enkel bij de eerste ingebruikname worden uitgevoerd. Een onderhoud of reiniging van uw ketel dient elke twee jaar te gebeuren.

Kijk op de pagina’s ONDERHOUD KETEL  en KEURING KETEL voor meer info.

Zowel de keuring van de CV als het onderhoud  zijn door de Vlaamse overheid verplicht en dienen door een erkend technicus te worden uitgevoerd. Na afloop ontvangt u officiële documenten die u moet bewaren voor uw brandverzekering. Voor meer informatie over deze documenten verwijzen we u naar onze pagina ATTESTEN.

loodgieter voor iedereen

iedereen welkom!

Tegenwoordig is er een groot tekort aan loodgieters.  Het is vaak moeilijk om een loodgieter te vinden die binnen een redelijke termijn kan langskomen voor een reparatie of een onderhoud. Zeker wanneer de verwarmingsinstallatie niet door de loodgieter zelf geplaatst is.

Omdat wij ons specialiseren in het onderhoud, depannage en plaatsen van centrale verwarming, kunnen wij een SNELLE SERVICE garanderen en is IEDEREEN WELKOM.

Uw loodgieter Turnhout en omstreken

Onderhoud Ketel met Attest

Keuring Ketel met Attest

Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK