fbpx
LNE
logocerga

keuring en onderhoud

Een aangenaam warm huis en warm water uit de kraan… De centrale verwarming is het hart van uw woning. Zorg voor een grondige controle en een goed onderhoud van uw gasketel.

 

keuring verwarmingsketel of onderhoud ketel ?

Vaak bestaat er een misverstand over de keuring van de centrale verwarming en het onderhoud ervan. Een keuring moet in normale omstandigheden enkel bij de eerste ingebruikname worden uitgevoerd. Een onderhoud of reiniging van uw ketel dient elke twee jaar te gebeuren.

Kijk op de pagina’s ONDERHOUD KETEL  en KEURING KETEL voor meer info.

Zowel de keuring van de CV als het onderhoud  zijn door de Vlaamse overheid verplicht en dienen door een erkend technicus te worden uitgevoerd. Na afloop ontvangt u officiële documenten die u moet bewaren voor uw brandverzekering. Voor meer informatie over deze documenten verwijzen we u naar onze pagina ATTESTEN.

iedereen welkom!

Tegenwoordig is er een groot tekort aan loodgieters.  Het is vaak moeilijk om een loodgieter te vinden die binnen een redelijke termijn kan langskomen voor een reparatie of een onderhoud. Zeker wanneer de verwarmingsinstallatie niet door de loodgieter zelf geplaatst is.

Omdat wij ons specialiseren in het onderhoud, depannage en plaatsen van centrale verwarming, kunnen wij een SNELLE SERVICE garanderen en is IEDEREEN WELKOM.

J.D. uw loodgieter cv Turnhout en omstreken!

Close Menu