Bespaar energie, denk aan het milieu!

nieuwe Cv installatie

Een nieuwe verwarmingsketel kopen Turnhout en omstreken? J.D. helpt u heel graag verder!

Een nieuwe CV installatie is een investering in de toekomst. Een nieuwe verwarmingsketel kopen betekent jarenlang zorgeloos verwarmen, u bespaart in uw energiefactuur en de algemene waarde van je woning stijgt. Stookolie behoort definitief tot het verleden waardoor veel mensen willen omschakelen naar gas. J.D. helpt u de overstap te maken.

De mogelijkheden zijn de laatste tijd enorm toegenomen: extreem moduleren, slimme systemen, combi systemen en ga zo maar door. Vaak is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Aan de hand van enkele aandachtspunten proberen we u te helpen bij uw keuze.

J.D. heeft een vertrouwensband opgebouwd met de fabricant Vaillant. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en hun prijs-kwaliteit verhouding is momenteel ongeëvenaard.

Wat voor ons het belangrijkste is, is hun service na verkoop. Vaillant voorziet een zeer uitgebreide technische ondersteuning en scholing van de installateurs. Er staat altijd iemand klaar die zowel de klant als de installateur met raad en daad bijstaan. 

Voor meer info verwijzen we u graag naar hun website. U kan met vragen natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

verwarmingsKetel kopen turnhout en omstreken!

temperatuur per kamer regelen
thermostaat draadloos en via app
Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK