stookolie omschakelen naar gas

Onlangs heeft de Vlaamse overheid beslist om in de nabije toekomst de verwarming op stookolie volledig te verbieden. Oude mazoutbranders mogen dan niet meer worden vervangen door een nieuw stookolietoestel. 

Denk aan de toekomst! J.D. zorgt voor een probleemloze omschakeling naar aardgas!

Aardgas is een geschikt alternatief voor stookolie. wanneer er nog geen gasaansluiting aanwezig is, kan deze probleemloos bij de netbeheerder worden aangevraagd. 

J.D. heating & zn. helpt u bij de omschakeling! Uw oude stookolieketel wordt probleemloos vervangen door een nieuwe gasketel. J.D. is een door CERGA erkend gastechnicus, dus de nieuwe gasleiding kan door ons worden aangelegd en gekeurd. 

Geef ons een seintje en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom gas?

Stookolie behoort definitief tot het verleden. De overheid heeft recentelijk beslist om het gebruik van stookoliebranders in de toekomst te verbieden. Stookolieketels vervuilen veel meer dan gasketels, en het rendement is een stuk lager. Bovendien zijn Gasketels een stuk goedkoper in aankoop en onderhoud. De mazouttank bijvullen wordt overbodig. 

Aardgas is een zeer schone energie. De nieuwe gasbranders hebben een zeer hoog rendement en een zeer lage uitstoot. Vaak is een warmtepomp veel te duur of niet geschikt bij renovatie.

Omschakelen naar gas? WAArvoor kan je bij ons terecht?

-Omschakelen mazout naar gas Turnhout en omstreken

-Plaatsen nieuwe verwarmingsketel Turnhout en omstreken

-Loodgieter met erkenning CERGA plaatst de benodigde gasleiding

-Gecertificeerd loodgieter Turnhout helpt u bij de aanvraag voor een gasaansluiting

Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK