Ketelwijzer

Een verwarmingsketel kiezen is een niet zo heel gemakkelijk. Er zijn heel wat factoren waarmee rekening gehouden moet worden: Hoe groot is de woning? Is ze goed geïsoleerd? Heeft u een boiler nodig? Welke sturing had u in gedachte? …

J.D. geeft u graag vrijblijvend advies aan de hand van uw specifieke situatie en behoefte. 

Onderstaand formulier is een hulpmiddel om te bepalen welke ketel het best bij je past.

Wanneer u nog vragen heeft horen we het graag!

KETELWIJZER
Aan de hand van dit formulier kunnen we afleiden welke type ketel het best aansluit bij uw verwachtingen. Er worden meerdere mogelijkheden gegeven, en het is natuurlijk geheel vrijblijvend.
De grootte van de woning heeft invloed op het benodigde vermogen.
De mate waarin is geïsoleerd is belangrijk voor het benodigde vermogen van de ketel.
De manier waarop wordt verwarmd is belangrijk voor het type ketel.
Wanneer er een andere bron van verwarming (bv. houtkachel, pelletkachel) kan het benodigde vermogen beïnvloeden. Gelieve bij opmerkingen enige details te verstrekken.
Sommige ketels voorzien enkel de verwarming (solo), andere voorzien ook het sanitair warm water combi).
Hoger sanitair comfort betekent een hoger warm water debiet, sneller warm water maar gaat ook ten koste van het verbruik.
Een boiler betekent meer sanitair comfort maar ook meer verbruik. wanneer er meerdere mensen wonen, en sanitair comfort belangrijk is, kan u best een boiler voorzien. Er moet natuurlijk plaats zijn voor een vrijstaande boiler.
Wij werken het meest samen met Vaillant en hebben hier doorheen de jaren een uitstekende vertrouwensrelatie mee opgebouwd, maar we plaatsen ook andere merken indien u daar de voorkeur aan geeft.
Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK