Neem geen risico! Verplichte attesten voor uw brandverzekering.

reinigen centrale verwarming

Na een onderhoud van uw ketel krijgt u van ons een officieel reinigingsattest en  verbrandingsattest. U bent bij wet verplicht dit tweejaarlijks te hernieuwen. Meestal wordt de verwarming ook gereinigd bij aanvang van een nieuw huurcontract. 

onderhoud gasketels

Na elke reiniging of keuring krijgt u van ons een verbrandingsattest.  We controleren de veilige en zuinige werking van uw ketel. Dit is een officieel document en is samen met het reinigingsattest verplicht tweejaarlijks te vernieuwen of bij elke keuring of indienststelling.

tien op tien

Voor een verwarmingsinstallatie in gebruik mag worden genomen, moet ze eerst worden gecontroleerd door een erkend technicus. Er wordt nagegaan of de installatie voldoet aan alle veiligheidseisen en of ze haar rendement haalt. Bij een aanpassing aan de verwarming wordt er een nieuw keuringsrapport gevraagd.

professionele dienstverlening

Om officiële attesten te kunnen uitschrijven voeren we een aantal proeven uit met professionele meetapparatuur. Wij werken hiervoor samen met TESTO. Onze apparaten worden elk jaar gekalibreerd zodat we altijd een accuraat meetresultaat kunnen garanderen.

meten is weten
Close Menu
MAAK EEN AFSPRAAK